Parka yıldırım düştü, 3 öğrenci hastanelik oldu

Parka yıldırım düştü, 3 öğrenci hastanelik oldu

30 Ekim 2014 Perşembe 16:37
Parka yıldırım düştü, 3 öğrenci hastanelik oldu






Parka yıldırım düştü, 3 öğrenci hastanelik oldu

Hatay’da bir parka yıldırım düşmesi sonucu 3 öğrenci yaralandı. Hastaneye kaldırılan öğrencilerden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, merkez ilçe Antakya’da öğle saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış sırasında belediye parkının girişindeki bir ağaca yıldırım düştü. Bu sırada yıldırım düşen ağacın altında bulunan Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencilerinden Ümit Nur Tıraşlı, Mehmet Yılmaz ve Aziz Çelik yaralandı.

Olay yerine koşan vatandaşlar ve çevre esnafı yıldırım düşen ağacın altındaki yaralı öğrencileri görünce hemen polisi ve 112 acil servisi aradılar. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen polis, yıldırım düşen alanda güvenlik bandı oluştururken, yaralı öğrenciler ise ambulanslarla Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.
Son Güncelleme: 30.10.2014 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.