Sinop’ta 91'inci Yıl Coşkusu

İbrahim ASLAN/SİNOP, () - SİNOP'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91'inci yıldönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Sinop İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere...

29 Ekim 2014 Çarşamba 14:23
Sinop’ta 91'inci Yıl Coşkusu






İbrahim ASLAN/SİNOP, () - SİNOP'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91'inci yıldönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
Sinop İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne olurken, Sinoplular törene büyük ilgi gösterdi. Bayrama Vali Yavuz Selim Köşger, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Belediye Başkanı CHP'li Baki Ergül, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören Vali Köşger, Garnizon Komutanı Serten ile Belediye Başkanı Ergül'ün vatandaşları selamlaması ve bayramlarını kutlamasıyla başladı. Törende konuşma yapan Vali Köşger “Bugün geldiğimiz noktada ülkemizin etrafında kan gölü, coğrafyamızın etrafı çepeçevre insanlık dramı yaşıyorken bir çok uygarlığa beşiklik etmiş bu coğrafya şimdi tüm dünyanın gözleri önünde tarihin en büyük insanlık dışı uygulamalarına şahitlik ediyorken, biz ülkemizde barış, huzur, refahlık içinde yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kıymetini bilelim ve onu daha ileriye taşımak için uğraşalım” dedi. Törende öğrenciler Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okudu. Bayram programı geçiş töreni ile sona erdi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.