THY'nin Taipei seferleri başladı

Faik KAPTAN/İSTANBUL,() TÜRK Hava Yolları (THY), Uzakdoğu’da yeni uçuş noktası olan Taipei seferlerine bugünden itibaren başladı. THY'nin 109 ülkedeki 265. uçuş noktası olan Taipei'ye seferlerinin başlaması ile ilgili olarak...

31 Mart 2015 Salı 10:29
THY'nin Taipei seferleri başladı






Faik KAPTAN/İSTANBUL,() TÜRK Hava Yolları (THY), Uzakdoğu’da yeni uçuş noktası olan Taipei seferlerine bugünden itibaren başladı.
THY'nin 109 ülkedeki 265. uçuş noktası olan Taipei'ye seferlerinin başlaması ile ilgili olarak THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Dünyanın sayıca en fazla ülke ve en fazla uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi; Türk Hava Yolları’nın, yeni uçuş noktası Taipei. Bayrak taşıyıcı havayolunun Asya ve Uzakdoğu networkünde yer alan 33. uçuş noktası Taipei’ye ait seferler, bugünden itibaren haftada 7 gün olmak üzere İstanbul’dan karşılıklı olarak icra edilecek.
İstanbul’dan Taipei’ye tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 699 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.”

Türk Hava Yolları’nın, Tayvan'ın başkenti Taipei'ye seferleri, bugünden itibaren haftada 7 gün olmak üzere İstanbul’dan karşılıklı olarak yapılacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.