Türk arama kurtarma ekibi GEA, Nepal'de bir kişiyi enkazdan sağ çıkardı

NEPAL () - Nepal’de 25 Nisan'da meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giden Türk arama kurtarma ekibi GEA, Gongabu Balaju Bus Park bölgesinde 2 kişiyi sağ kurtardığını duyurdu. Dün yapılan çalışmalarda bölgedeki...

28 Nisan 2015 Salı 13:38
Türk arama kurtarma ekibi GEA, Nepal'de bir kişiyi enkazdan sağ çıkardı






NEPAL () - Nepal’de 25 Nisan'da meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giden Türk arama kurtarma ekibi GEA, Gongabu Balaju Bus Park bölgesinde 2 kişiyi sağ kurtardığını duyurdu. Dün yapılan çalışmalarda bölgedeki 3 binada gerçekleştirilen aramalar sonunda saat 1300'te canlı bir kazazedeye ulaşıldığı; Çin Arama Kurtarma ekibi CISAR ile koordineli olarak yürütülen çalışmalar ile birlikte 13 saatlik bir çalışma sonunda 21 yaşındaki John Keisi'nin canlı olarak enkazdan çıkarıldığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.