Türk gemisi battı 

   Bir Türk şirketine ait olduğu bildirilen "Geroy Arsenala" adlı kuru yük gemisi Karadeniz'de battı

19 Nisan 2017 Çarşamba 09:47
Türk gemisi battı 






Türk gemisi battı 
   Bir Türk şirketine ait olduğu bildirilen "Geroy Arsenala" adlı kuru yük gemisi Karadeniz'de battı. Batan gemide 12 mürettebat bulunuyordu.
   Rus RİA Novosti haber ajansının bildirdiğine göre; yedi mürettebata ulaşılamadı, 5 kişi kurtarıldı. Kazadan sadece bir kişinin kurtulduğu yönünde bilgiler de var. TASS haber ajansına göre; Rostov Oblastı’na bağlı Azov şehrinden Türkiye giderken batan gemi bir Türk şirketine ait. Panama bandıralı geminin hububat taşıdığı öğrenildi.Gemide ikisi Rusya, dokuzu Ukrayna ve biri Gürcistan vatandaşı olmak üzere 12 kişi bulunduğu da gelen bilgiler arasında. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, kurtarma operasyonunun 120 kişi ve sekiz gemiyle devam ettiğini açıkladı.
Sözcü
Son Güncelleme: 19.04.2017 09:51
Anahtar Kelimeler:
Türk Gemisi Battı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.