(yeniden-ek Bilgi Fotoğraf) - Chp’li Belediyelerin İlk Yardım Tır’ı Maltepe'den Yola Çikti

  YENİDEN (EK BİLGİ VE FOTOĞRAF) -------------------------------------------    Murat DELİKLİTAŞ / İSTANBUL, () İSTANBUL'daki CHP'li  belediyeler, Kuzey Irak’ta yaşayan Türkmenlere yardım kararı aldı. Kişisel...

07 Kasım 2014 Cuma 11:51
(yeniden-ek Bilgi Fotoğraf) - Chp’li Belediyelerin İlk Yardım Tır’ı Maltepe'den Yola Çikti






 

YENİDEN (EK BİLGİ VE FOTOĞRAF)

-------------------------------------------

 

 Murat DELİKLİTAŞ / İSTANBUL, () İSTANBUL'daki CHP'li  belediyeler, Kuzey Irak’ta yaşayan Türkmenlere yardım kararı aldı. Kişisel ihtiyaç ve gıda malzemelerinden oluşan yardımlar, TIR’larla ulaştırılacak. TIR’lar CHP’li milletvekilleri tarafından karşılanacak.

Ortadoğu ve Kuzey Irak’da yaşanan savaşlarda mağdur olan Türkmenlere insani yardım kararı alan CHP’li belediyeler, gıda, deterjan, çocuk bezi ve battaniye gibi kişisel ihtiyaç ve gıda malzemelerini TIR’lara yükleyerek Kuzey Irak’a yollamaya başladı. Yardım malzemesi yüklü TIR’ı bu sabah yolculayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yardımların iki gün içinde Kuzey Irak’a ulaştırılacağını belirterek, şunları söyledi:

“Bugün ilk TIR’ımızı yola çıkartıyoruz. Maltepe Belediyesi olarak tamamen insani duygularla oradaki kardeşlerimize, sıkıntı içinde bulunan vatandaşlarımıza, soydaşlarımıza yardım amaçlı TIR’larımızı yola çıkardık. Temennimiz, kazasız, belasız, en kısa yoldan oradaki ihtiyacı bulunan soydaşlarımıza, Türkmenlere ulaşması. Daha sonra arkadaşlarımız, diğer TIR’ları da yola çıkaracaklar. Elimizden geldiğince bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu anda ilk planlamalarımız 3 TIR ama devam edecek. Diğer yerlerden partili arkadaşlarımız ve belediyelerimiz TIR’ları gönderiyorlar. Sanıyorum 2 gün içerisinde gider. Buradan çıktıktan sonra 2 gün içerisinde orada olması gerekiyor. Zaten milletvekili arkadaşlarımız oradan karşılayacaklar. Onlar da adil bir şekilde dağıtımına katkı sunacaklar.”

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.