Yeraltı Çarsisinda Korkutan Yangın

Süleyman KAYA/İSTANBUL,() TOPKAPI Yeraltı Giyim Çarşısı’nda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Çarşı içindeki yaklaşık 25 dükkandan 4’ü kullanılamaz hale geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin...

28 Kasım 2014 Cuma 15:49
Yeraltı Çarsisinda Korkutan Yangın






Süleyman KAYA/İSTANBUL,() TOPKAPI Yeraltı Giyim Çarşısı’nda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Çarşı içindeki yaklaşık 25 dükkandan 4’ü kullanılamaz hale geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat çalışması sonucu söndürüldü.

Topkapı Tramvay Durağı yanındaki Topkapı Yeraltı Giyim Çarşısı’nda henüz belirlenemeyen nedenle saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Bir dükkanda çıkan yangın diğer dükkanlara da sıçradı. Çarşıdaki esnaf yangına müdahale edemeyince durumu itfaiyeye bildirdi. Çarşı özel güvenlik görevlileri tarafından boşaltıldı. İlk gelen Bayrampaşa itfaiye grubunun takviye istemesi üzerine olay yerine Kocasinan, Bakırköy, Fatih ve Koca Mustafa Paşa gruplarından yardım istedi. Yoğun dumanın kapladığı alt geçide oksijen tüpleriyle inen itfaiye ekipleri alevlere köpükle müdahale etti. Çarşıdan çıkan yoğun duman Edirnekapı’ndan görüldü. 25 dükkandan 4’ü kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangının elektrik kontağından çıkma ihtimali üzerinde duruyor.
Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.  

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.