Yolcu Rahatsızlanınca Thy'nin Barcelona Uçağı İtalya'ya Acil İniş Yaptı

Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL, ()- TÜRK Hava Yolları'nın (THY), İstanbul Barcelona seferini yapan uçağında rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle İtalya'nın Brindisi kentindeki Salento Havalimanı'na acil iniş yaptı. THY'nin TK-1855 sefer sayılı...

07 Kasım 2014 Cuma 19:51
Yolcu Rahatsızlanınca Thy'nin Barcelona Uçağı İtalya'ya Acil İniş Yaptı






Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL, ()- TÜRK Hava Yolları'nın (THY), İstanbul Barcelona seferini yapan uçağında rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle İtalya'nın Brindisi kentindeki Salento Havalimanı'na acil iniş yaptı. THY'nin TK-1855 sefer sayılı Airbus A321 tipi TC-JMK kuyruk tescilli uçağı, 143 yolcusunu alarak Barcelona'ya gitmek üzere bugün saat.14.05'te Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçak havalandıktan 3 saat sonra bir yolcu aniden rahatsızlandı. Bu durum uçağın kaptan pilotuna bildirildi. İtalya hava sahasında bulunan uçak Brindisi kentindeki bulunan Salento Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne durumunu bildirdi. Kulenin izin vermesinin ardından kaptan pilot Salento Havalimanı'na indirdi. Hastalanan yolcuya sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Rahatsızlanan yolcu indirildikten sonra uçak Barcelona'ya hareket etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.