Beyoğlu'nda Sular Ne zaman gelecek?

İSKİ bugün bazı ilçelerde çok sayadı mahalleye su verilemediğini duyurdu. İSKİ arıza ve bakım nedeniyle su kesintisi yapılan mahallelerde suların saat kaçta geleceğini de açıkladı. Detaylı bilgi haberin devamında.

10 Mart 2016 Perşembe 12:16
Beyoğlu'nda Sular Ne zaman gelecek?






Beyoğlu'nda Sular Ne zaman gelecek? (10.03.2016)

Beyoğlu Sular Ne zaman gelecek, Ataşehir Sular Ne zaman gelecek, Beşiktaş Sular Ne zaman gelecek, Beykoz Sular Ne zaman gelecek, Maltepe Sular Ne zaman gelecek, Sarıyer Sular Ne zaman gelecek, Sultangazi Sular Ne zaman gelecek,


İstanbul Su ve Kanazisyon İdaresi İSKİ bugün 7 ilçede çok sayıda mahalleyi etkileyen su kesintisine gitti. Beyoğlu'nda sabah başlayan kesintiler yüzünden çok sayıda mahalleye su verilemiyor. Su kesintisi yaşanılan ilçeler ve suların geliş saati ise haberin devamında..


BEYOĞLU SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Beyoğlu'nda ana ishale hattı arızası yüzünden aşağıdaki mahallelere su verilemiyor

KILIÇALİ PAŞA MAHALLESİ,
KEMANKEŞ KARAMUSTAFA PAŞA MAHALLESİ,
HACIMİMİ MAHALLESİ

Beyoğlu'nda sular akşam saat 19.00'da gelecek

ATAŞEHİR SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Ataşehir'Rde şebeke arızası yüzünren İçerenköy mahallesine su verilemiyor. İSKİ İçerenköy mahallesine saat 13.00'te su verileceğini  duyurdu.

BEŞİKTAŞ SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Ana ishale hattı arızası nedeniyle saat 11.05'ten itibaren Beşiktaş'ta 10 mahalleye su verilemiyor Su kesintisi yaşanan mahalleler şunlar;

TÜRKALİ MAHALLESİ,
SİNANPAŞA MAHALLESİ,
YILDIZ MAHALLESİ,
VİŞNEZADE MAHALLESİ,
ORTAKÖY MAHALLESİ,
BEBEK MAHALLESİ,
ARNAVUTKÖY MAHALLESİ,
MECİDİYE MAHALLESİ,
KURUÇESME MAHALLESİ, 

İSKİ Beşiktaş'ta suların saat 19.00'da sona ermesini öngörüyor. Beşiktaş ve Beyoğlu'nu etkileyen su kesintisi arızasının aynı arızadan kaynaklandığı biliniyor.



BEYKOZ SULAR NE ZAMAN GELECEK?


Beykoz'da Göksu mahallesini etkileyen su kesintisi'nin nedeni ana şebeke hattı arızası olarak açıklandı. İSKİ Göksu mahallesine suların saat 14.00'ten itibaren verileceğini duyurdu. 


MALTEPE SULAR NE ZAMAN GELECEK?


Maltepe'de Fındıklı mahallesi'ni etkileyen kesintinin nedeni vana çalışması olarak açıklandı. Fındıklı Mahallesi'ne sular saat 16.30'de verilecek


SARIYER SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ Sarıyer'de oluşan ana ishale hattı arızası nedeniyle aşağıdaki mahallelere saat 11.00'den itibaren su veremiyor.


REŞİTPAŞA MAHALLESİ,
RUMELİ HİSARI MAHALLESİ,
BALTALİMANI MAHALLESİ,
EMİRGAN MAHALLESİ,

İSKİ Sarıyer'de suların saat 19.00'da verileceğini duyurdu

SULTANGAZİ SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Gazi mahallesini etkileyen su kesintisinin nedeni şebeke hattı arızısası olarak duyuruldu. Gazi Mahallesi'nde  sular saat 14.00'ten itibaren akmaya başlayacak.

Son Güncelleme: 10.03.2016 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.