ŞİZOFRENİ HASTASINA TAZYİKLİ SUYLA MÜDAHALE EDİLDİ

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesinde, şizofreni hastası olduğu iddia edilen 28 yaşındaki Yeter Bağcı, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bir binanın 3.

06 Ekim 2013 Pazar 00:00
ŞİZOFRENİ HASTASINA TAZYİKLİ SUYLA MÜDAHALE EDİLDİ






Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesinde, şizofreni hastası olduğu iddia edilen 28 yaşındaki Yeter Bağcı, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bir binanın 3. katından atlayarak intihar etmek istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Bağcı’yı su püskürterek etkisiz hale getirmeye çalıştı.
SAKİNLEŞTİRME ÇABALARI FAYDA ETMEDİ
Ablası ile birlikte yaşadığı ve şizofreni hastası olduğu öğrenilen Yeter Bağcı, iddiaya göre ablası ile tartıştıktan sonra kendini odaya kilitledi. Eşyaları kapının arkasına yığan Bağcı, cama çıkarak intihar etmek istedi. Durumu fark eden vatandaşlar itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelip Bağcı’yı sakinleştirmeye çalışan ekipler, ikna çalışmalarında başarılı olamayınca binaya dayadıkları merdivenle yukarıya çıkarak camı kırıp eve girmek istedi. İtfaiye ekiplerini gören Bağcı, kırdığı camın parçalarını itfaiye ekiplerine fırlatmaya başladı. Bağcı’yı ikna edemeyen ekipler, Bağcı’nın atlama ihtimaline karşılık şişme branda açtı.
TAZYİKLİ SUYLA MÜDAHALE EDİLDİ
Polis ve itfaiye ekiplerine direnen Bağcı, eline aldığı cam parçalarıyla vücudunun çeşitli yerlerini kesmeye başladı. Odada bulunan eşyaları aşağı fırlayan Bağcı, sonunda eline aldığı tüpü de aşağıya fırlatacağını söyledi. İkna çabaları sonuç vermeyince ekipler çareyi tazyikli su sıkmakta buldu. İtfaiye ekiplerinin tazyikli su sıkarak Yeter Bağcı’yı camdan uzuk tutmasını fırsat bilen polis ekipleri Bağcı’nın bulunduğu odaya girdi.
HASTANEYE KALDIRILDI
Polis tarafından etkisiz hale getirilen Yeter Bağcı, 112 ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şizofreni hastası Yeter Bağcı’nın bir hafta önce evden kaçtığı ve iki gün önce polisler tarafından bulunarak ablasına teslim edildiği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.