DOMİNİK CUMHURİYETİ'NDE BİNLERCE NOEL HEDİYESİNİ ÇALDILAR

Ahmet İNCEL / () - Binlerce Dominik Cumhuriyet'li bu yıl Noel hediyesi alabilmek için boşuna bekledi. Başkent Santo Domingo'daki Las Americas uluslararası havalimanının gümrük depoları soyuldu. Hırsızlar, Dominik Cumhuriyetlilerin ABD'deki...

28 Aralık 2014 Pazar 17:29
DOMİNİK CUMHURİYETİ'NDE BİNLERCE NOEL HEDİYESİNİ ÇALDILAR






Ahmet İNCEL / () - Binlerce Dominik Cumhuriyet'li bu yıl Noel hediyesi alabilmek için boşuna bekledi. Başkent Santo Domingo'daki Las Americas uluslararası havalimanının gümrük depoları soyuldu. Hırsızlar, Dominik Cumhuriyetlilerin ABD'deki yakınlarının noel hediyesi olarak gönderdikleri laptopları, akıllı telefonları, televizyonları, elbiseleri ve diğer elektronik aletleri çaldılar. Diario Libre gazetesinin haberine göre, hırsızlıkla ilgili olarak 18 havalimanı çalışanı göz altına alındı. İddialara göre hava limanı çalışanları sonradan yaptırılan yedek anahtarlarla gümrük depolarını açarak, hırsızların malları kamyonlara yükleyip götürmelerini sağladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.