Hava Kuvvetleri Komutanı Öztürk Azerbaycan'da...

ALİ KAN - BAKÜ () - Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Azerbaycan'ın Savunma Bakanlığının resmi daveti üzerine Azerbaycan'a geldi. Öztürk, başkent Bakü'de resmi temaslarına ülkenin merhum lideri Haydar Aliyev'in mezarını...

04 Mart 2015 Çarşamba 16:27
Hava Kuvvetleri Komutanı Öztürk Azerbaycan'da...






ALİ KAN - BAKÜ () - Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Azerbaycan'ın Savunma Bakanlığının resmi daveti üzerine Azerbaycan'a geldi. Öztürk, başkent Bakü'de resmi temaslarına ülkenin merhum lideri Haydar Aliyev'in mezarını ziyaretle başladı. Orgeneral Öztürk, mezara çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Ardından Azerbaycan ve Türk Şehitliği'ne geçen Öztürk, şehit mezarlarına karanfiller bıraktı. Burada şehitlik anı defterini imzalayan Hava Kuvvetleri Komutanı deftere, Aziz Şehitlerimiz. Bizler Milletin iki kardeş Devleti olan Türkiye ve Azerbaycan Yürekleri bir atan fertleri olarak attığımız her adımda, Azerbaycan ve Türkiye semalarında icra ettiğimiz her faaliyette, aynı heyecanı ve samimi kardeşlik duygularını içimizde hissediyoruz. Dün olduğu gibi bugünde siz şehitlerimizin huzurunda kederini kederimiz, sevincini sevincimiz bildiğimiz, Azerbaycan'da olmanın gururu içerisinde milletimin, Tüm şehitlerini rahmetle ve minnet ile anıyor, Aziz hatıranız önünde saygı ile eğiliyorum. Ruhlarınız şad olsun Orgeneral Akın Öztürk, Resmi temasları çerçevesinde Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov'la görüşecek.Orgenaral Öztürk'ün Azerbaycan Temasları üç gün sürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.