İran, Afganistan'da 1 Türk askerinin şehit düştüğü saldırıyı kınadı

İRAN Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın başkenti Kabil'de bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını kınadı. Bakanlık Sözcüsü Merziye Afham yaptığı açıklamada, "Nerede, hangi grup ve kişi tarafından yapıldığına...

26 Şubat 2015 Perşembe 09:59
İran, Afganistan'da 1 Türk askerinin şehit düştüğü saldırıyı kınadı






İRAN Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın başkenti Kabil'de bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını kınadı.
Bakanlık Sözcüsü Merziye Afham yaptığı açıklamada, "Nerede, hangi grup ve kişi tarafından yapıldığına bakılmadan her türlü terör eylemiyle mücadele edilmeli" dedi. İranlı Sözcü, "İlkeli bir şekilde, çifte standartlar ortaya koymadan terörizm ve radikalizmin üzerine gidilmeli" diye konuştu. Afham, Kabil'deki İran Büyükelçiliği'nin yakınında düzenlenen intihar saldırısında elçilik binasının ve çalışanlarının zarar görmediği belirtti. İranlı sözcünün basına gönderilen yazılı açıklamasında, Türkiye'nin ismi zikredilmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.