MAHKUMA DAYAĞIN GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

ABD’nin Philadelpila kentindeki Curran-Fromhold Cezaevi’nde bir mahkumun öfkeli gardiyanların gazabına uğradığı an güvenlik kameralarına yansıdı. City Paper’ın haberine göre, John Steckley adlı mahkum kendisini ziyarete gelen...

29 Aralık 2014 Pazartesi 16:48
MAHKUMA DAYAĞIN GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA






MAHKUMA DAYAĞIN GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA


ABD’nin Philadelpila kentindeki Curran-Fromhold Cezaevi’nde bir mahkumun öfkeli gardiyanların gazabına uğradığı an güvenlik kameralarına yansıdı.
City Paper’ın haberine göre, John Steckley adlı mahkum kendisini ziyarete gelen eşi ile görüşürken, Tyrone Glover adlı gardiyan yanlarına gelerek ziyaret vaktinin dolduğunu söyledi. John Steckley’nin itiraz etmesine üzerine mahkumla gardiyan arasında tartışma çıktı.
İkinci bir gardiyanın gelmesiyle mahkum ziyaret salonundan çıktı ancak tartışma ara bölmede devam ederken gardiyan Glover bir anda mahkumu yumruklamaya başladı. Mahkumun da karşılık vermesi üzerine gelen diğer gardiyanlar Steckley’yi adeta kum torbasına çevirerek dışarı çıkardı.
Bu olaydan sonra gardiyanlar mahkum hakkında "gardiyanlara vurmak" suçundan dava açtı. Ancak mahkum Steckley’nin yargılanması aşamasında çıkan güvenlik kamerası görüntüleri davanın seyrini değiştirdi. ardiyan Glover mahkuma sebepsiz yere vurmaktan davayla karşı karşıya kaldı.  

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.