Arzum'a, inovasyonun 'Ulusal Şampiyonu' ödülü

Arzum, Avrupa İş Ödülleri Yarışması’nda ‘inovasyon’ dalında ‘ulusal şampiyon’lardan biri oldu

08 Eylül 2014 Pazartesi 18:46
Arzum'a, inovasyonun 'Ulusal Şampiyonu' ödülü







Arzum Elektrikli Ev Aletleri, Avrupa iş dünyasındaki bilinirliliği ve mükemmelliği desteklemek amacıyla düzenlenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri Yarışması’nda (European Business Awards) ‘inovasyon’ alanında ‘ulusal şampiyon’ olarak seçildi. 

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider şirketlerinden Arzum Elektrikli Ev Aletleri, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa İş Dünyası Ödülleri Yarışması’nda ‘ulusal şampiyon’larından biri olarak seçildi. Bu yıl 8.si düzenlenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ne Avrupa’dan 33 ülke, 24 bin şirketle katıldı. 

Yarışmaya katılan şirketler üç aşamalı bir değerlendirmeye tabi tutuldu. Bunun yanı sıra iki aşamalı halk oylamasının da yapıldığı yarışmada 132 jüri üyesi görev aldı. Değerlendirme sonrasında 33 Avrupa ülkesinde 709 tane ‘Ulusal Şampiyon’ seçildi. Arzum Elektrikli Ev Aletleri, ‘Ulusal Şampiyon’lardan biri olarak kabul edildi.  Bundan sonraki süreçte ise Arzum, ülke şampiyonları olarak ‘Avrupa Şampiyonası’na katılacak. 

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, şirket olarak aldıkları bu ödülden büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Arzum’un inovatif bir şirket olduğuna dikkat çeken Kolbaşı, “Kuruluşumuzdan bu yana hep daha iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Bunu yaparken kullanıcılarımızın ihtiyaçlarının yanı sıra ürünlerimizin kullanım kolaylığına, yenilikçi olmasına özellikle önem veriyoruz. Bunları, arkamızdaki güçlü Ar-Ge ekibi ile gerçekleştiriyoruz. Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul gören ‘Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde aldığımız sonuç da yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor” dedi.  

Son Güncelleme: 08.09.2014 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.