Daikin yeni mezun gençlere Avrupa’da kariyer fırsatı sunuyor

İstanbul, 8 Nisan () - İklimlendirme şirketi Daikin, “İlk İşiniz Pasaport Almak” sloganı ile üniversiteden yeni mezun gençlere, kariyerlerine Avrupa’da başlama fırsatı sunuyor. Daikin Global Trainee programı ile her yıl üniversiteden...

08 Nisan 2015 Çarşamba 11:00
Daikin yeni mezun gençlere Avrupa’da kariyer fırsatı sunuyor






İstanbul, 8 Nisan () - İklimlendirme şirketi Daikin, “İlk İşiniz Pasaport Almak” sloganı ile üniversiteden yeni mezun gençlere, kariyerlerine Avrupa’da başlama fırsatı sunuyor.

Daikin Global Trainee programı ile her yıl üniversiteden yeni mezun gençlere uluslararası deneyim edinme olanağı veren Program’a katılabilmek için başvuruların 26 Nisan Pazar gününe kadar yapılması gerekiyor.

Başvuran her adayın değerlendirmeye alındığı Global Trainee Programında, ilk değerlendirmelerin sonucunda, belirlenen kriterlere uygun adaylar arasından 15 kişi finale kalmaya hak kazanacak.

Ardından özel bir jüri tarafından değerlendirmeye alınacak olan adaylar, yapılacak mülakatta kendini ifade etme olanağına sahip olacak.

Daikin Global Trainee’ye katılmaya hak kazanan adaylardan ikisi; 9 ay boyunca Belçika’daki Daikin Merkez Ofisi’nde, 3 ay boyunca da Avrupa’nın farklı ülkelerindeki Daikin ofislerinin birinde çalışma fırsatı bulacak.

Kazanan diğer iki aday ise 9 ay boyunca Daikin Türkiye’de, 3 ay süresince de Daikin Belçika’da görev alacak.

Bir yıl boyunca farklı departmanlarda hem eğitim alma hem de çalışma olanağı yakalayan bu gençler, istemeleri halinde Daikin Türkiye bünyesinde çalışmaya devam edebilecek.

(FOTOĞRAFLI)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.