Vodafone desteğiyle "Parklarda Caz" etkinliği

- Vodafone Türkiye'nin gençlik markası FreeZone'un desteğiyle, 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Parklarda Caz" etkinliği gerçekleştirdi

10 Temmuz 2017 Pazartesi 12:04
Vodafone desteğiyle






İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye'nin gençlik markası FreeZone'un desteğiyle, 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenen "Parklarda Caz" etkinliği gerçekleştirildi.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone, 2010'dan bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) etkinliklerine desteğini sürdürüyor.

İKSV tarafından 4'üncü kez düzenlenen "Parklarda Caz" etkinliği, bu yıl da Vodafone FreeZone'un desteğiyle gerçekleştirildi.

24. İstanbul Caz Festivali kapsamında dün Fenerbahçe Khalkedon'da düzenlenen, festivalin kültleşen etkinliği "Parklarda Caz"a, Türkiye'den başarılı genç cazcıların yanı sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk oldu.

Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşımayı hedefleyen "Parklarda Caz" etkinliği kapsamında, ücretsiz Genç Caz konserlerinde Gagarin Jazz Band, Deniz Özçelik Quintet, İstemeden OIdu!, İpek Göztepe Quintet ve Bidar Kalender sahne aldı.

"Parklarda Caz", Genç Caz gruplarının yanı sıra İspanyol ekip Mastretta'yı da ağırladı. Mastretta, arka planına Akdeniz aroması eklenmiş deneysel seyahatler ve rock dokunuşlarıyla İstanbulluları popüler ve güncel müziğe doyurdu.

"Parklarda Caz", konserlerin ardından açık hava sinemasında "Searching for Sugarman" gösterimiyle sona erdi. Etkinlik süresince TAK ile Tasarım Pazarı da ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Anahtar Kelimeler:
Vodafone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.