Fenerbahçe’de gözler başkanda

   Fenerbahçe sezona hızlı başlamış ve liderlik koltuğuna ilk haftada oturmuştu.Takım olarak çok iyi oynadıkları karşılaşmayı 5-0 gibi farklı bir skorla geçmişlerdi.

   Zor geçeceği önceden belli olan Başakşehir maçını da son dakikada Dirar’ın golü ile 2-1 geçtiler.Ve son derece önemli üç puan aldılar.

   Geçen hafta defansını fazla izleyemediğimiz sarı lacivertlilerde Başakşehir maçı gösterdi ki acilen defansa transfer şart.Orta sahaya ve defansa alınacak takviyelerle Fenerbahçe bu sene şampiyonluğun en büyük adayı olur.

   Burada da en büyük iş yönetime düşüyor.Ya transferleri biran evvel ve doğru olarak yapacaklar.Ya da taraftarlarına geçen sene gibi mutsuzluk yaşatacaklar.Yani Fenerbahçe’de artık bütün kozlar Başkanda.

   Başkan Ali Koç şu günlerde vereceği kararla ya şampiyonlukta en büyük aday biziz diyecek ya da bu bütçeyle bu kadar diyecek.

   Maça dönecek olursak Fenerbahçe maça tutuk başladı önde basan Başakşehir oldu.Maçın 15.ci dakikasında oyunda dengeyi kuran Fenerbahçe önce Vedat sonra Deniz ile direklere takıldı.

   Oyun Fenerbahçe hakimiyetinde iken Jailson’un hatasından kalelerinde golü gördüler.

   İkinci yarıda farklı bir Fenerbahçe seyrettik.Rakibe önde basan gol arayan taraf Fenerbahçe oldu.Önce Vedat sonra uzatmalarda Dirar ile 3 puanı aldılar.

   Fenerbahçe’de yukarda da dediğim gibi acil transfer şart.Takım bu sene geçen seneden çok farklı.Koşuyor iyi top oynuyor.Ancak defans ve orta sahaya takviye şart.

   İki haftadır takımda aksayan tek oyuncu Rodrigues hala hazır değil.Moses yerine oynayan Deniz kusursuz oynadı.Oynuna sonradan giren Ferdi ben bu takımda ilk onbir oyuncuyum diyor.Vedat her yere yetişti.

   Sonuçta fenerbahçe uzun bir aradan sonra ilk defa üt üste 2 galibiyet ile Lig’e başladı.Haftaya evinde Trabzonspor’la oynayacaklar.Bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılırlarsa şampiyonluğun en büyük adayı olurlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.