Akçakoca'da sağlık çalışanları yürüdü

Ayşenur YAMAN/DÜZCE, () - DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde, doktor, ebe ve hemşirelerden oluşan Doğum İçin El Ele Gönüllüleri, sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının düzeltilmesi için yürüdü. Akçakoca Hasanağa Parkı'nda...

03 Mayıs 2015 Pazar 19:03
Akçakoca'da sağlık çalışanları yürüdü






Ayşenur YAMAN/DÜZCE, () - DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde, doktor, ebe ve hemşirelerden oluşan Doğum İçin El Ele Gönüllüleri, sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının düzeltilmesi için yürüdü.
Akçakoca Hasanağa Parkı'nda toplanan doktor, ebe ve hemşirelerden oluşan yaklaşık 50 kişi Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüdü. Doğum İçin El Ele Gönüllüleri, 'Doğana, doğurana, doğuma ve doğum ekibine saygılı doğum için el ele' yazılı pankart ve 'Zamana saygı', 'Ebeye doktora saygı ve güven', 'Doğuma sahip çık', 'Doğurtulmak değil doğurmak istiyoruz', 'Doğum çalışanlarına daha insancıl çalışma şartları' yazılı dövizler taşıdı. Kadın Doğum Uzmanı Dr. Semra Özer yaptığı açıklamada, "Doğum İçin El Ele Gönüllüleri olarak doğumun güzelliğine inanan aileler ve sağlık çalışanları olarak bu güzelliğe farkındalık oluşturmak istiyoruz. Biz doğum profesyonellerinin çalışma koşullarının düzeltilmesini istiyoruz, çünkü mutlu ve güvende olmayan bir sağlık çalışanı istediği hizmeti veremez" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.