Akdağ'da yarıyıl tatili

Hadi ERGÜL / LADİK(Samsun), () – SAMSUN’un Ladik İlçesi’nde bulunan Akdağ'a 2 yıl aradan sonra yağan kar, kayakçıları sevindirdi. Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrenciler kayak tesisine giderek karın keyfini çıkardı.  Samsun'un...

26 Ocak 2015 Pazartesi 17:06
Akdağ'da yarıyıl tatili






Hadi ERGÜL / LADİK(Samsun), () – SAMSUN’un Ladik İlçesi’nde bulunan Akdağ'a 2 yıl aradan sonra yağan kar, kayakçıları sevindirdi. Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrenciler kayak tesisine giderek karın keyfini çıkardı. 
Samsun'un Ladik İlçesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan ve 2010 yılında faaliyete geçen Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi’nde son iki yıldır yeterli kar yağmaması nedeniyle kayak yapılamazken, yaklaşık 20 gün önce yağan kar sayesinde bu yıl kayak yapılabiliyor. Bin 800 metre rakımlı Akdağ’da bin 300 metrelik telesiyej ve bin 675 metrelik pistin tadını en çok yarıyıl tatilinde olan çocuklar çıkarıyor. Kış sezonunda ortalama 35 bin kişinin ziyaret ettiği merkeze özellikle hafta sonu Amasya, Sinop, Çorum illerinden de sporcu ve vatandaşların kayak yapmak için geloiği belirtildi. 2 yıl aradan sonra kayak merkezinde kar tutması ise ilçe sakinlerini de sevindirdi. 

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.