Beklenen fırtına THY'nin 103 seferini iptal ettirdi

FAİK KAPTAN/İSTANBUL,() METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü’nün bugünün akşamından 2 Şubat Pazartesi sabahına kadar yaptığı fırtına uyarısı üzerine, THY de iç ve dış hatlarda  103 seferini karşılıklı iptal etti. THY'nin...

30 Ocak 2015 Cuma 09:59
Beklenen fırtına THY'nin 103 seferini iptal ettirdi






FAİK KAPTAN/İSTANBUL,() METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü’nün bugünün akşamından 2 Şubat Pazartesi sabahına kadar yaptığı fırtına uyarısı üzerine, THY de iç ve dış hatlarda  103 seferini karşılıklı iptal etti.
THY'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Meteorolojik raporlar ışığında, beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yolları’nın uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirler alınmaktadır" denilerek iptal edilen uçuşları sefer sayıları ve saatleri açıklandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.