Bitlis’te Nisan karı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, ()-BİTLİS’te akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışı, trafikte zaman zaman aksamalara neden oldu. Bitlis ve çevresinde 3 gündür etkili olan yağmur, bugün akşam saatlerinde yerini yoğun...

23 Nisan 2015 Perşembe 22:38
Bitlis’te Nisan karı






Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, ()-BİTLİS’te akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışı, trafikte zaman zaman aksamalara neden oldu.
Bitlis ve çevresinde 3 gündür etkili olan yağmur, bugün akşam saatlerinde yerini yoğun kar yağışına bıraktı. Kent beyaza bürünürken kar yağışının 23 Nisan'da olması ise şaşkınlığa neden oldu. Kar yağışının gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edeceğini belirten Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklıklarının yarından itibaren mevsim normallerine döneceğini belirtti. Yetkililer, bu mevsimde kar yağmasının sürücüler tarafından beklenmediğine dikkati çekerek, daha fazla dikkatli olmalarını istedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.