Bursa’da Okul İdareci Tercihleri Listesini Sendika Açıkladı

BURSA, () - TÜRK Eğitim Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursa'da 13- 18 Kasım tarihleri arasında 394 boş kadro için idareci tercihleri yapılacağını hatırlatarak, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kozmik odada sakladığını...

17 Kasım 2014 Pazartesi 17:32
Bursa’da Okul İdareci Tercihleri Listesini Sendika Açıkladı






BURSA, () - TÜRK Eğitim Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursa'da 13- 18 Kasım tarihleri arasında 394 boş kadro için idareci tercihleri yapılacağını hatırlatarak, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kozmik odada sakladığını öne sürdüğü listeyi internetten yayınladıklarını açıkladı.
Selçuk Türkoğlu, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, Bursa'da bin 394 idareci adayının geçen hafta mülakata alındığını hatırlattı. Türkoğlu, Mülakat sonuçlarının çok sayıda ilde açıklanmasına rağmen Bursa’da açıklanmadığını söyledi. Bu durumun sağlıklı tercih yapma imkanını ortadan kaldırdığını, açıklık, şeffaflık ve adalet adına tam bir yüz karası olduğunu öne süren Türkoğlu, defalarca başvurmalarına rağmen İl Milli Eğitim Müdürlüğünün meşru taleplerini yok sayarak sonuçları yayınlamadığını söyledi.
OKULLAR PARSELLENDİ
İdareci tercihlerinin 18 Kasım son gün olmasına karşın, pek çok yandaş idareci adayının okullarının şimdiden belli olduğunu ve parsellendiğini savunan Türkoğlu, şöyle devam etti:
"Biz bilgileri, yalnızca kendi üyelerine servis yapacak kadar düzeysiz bir zihniyete sahip değiliz. Bu nedenle ihtiyaç hisseden her eğitimci 'www.bursa2.tesweb.org' adresinden listeye ulaşabilecektir. Eksik kalan bilgiler de bilahare yine siteden yayınlanacaktır."

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.