Çağla, Lena ve Fulya, Windsurf Slalom Dünya Kupası'nda iddialı

ÇEŞME, () - PEGASUS Airlines PWA Windsurf Slalom Dünya Kupası'nın bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Çeşme Alaçatı etabında mücadele eden kadın sporcular Çağla Kubat, Lena Erdil ve Fulya Ünlü, podyuma birlikte çıkmanın hayalini kuruyor. Dünya...

18 Ağustos 2015 Salı 15:58
Çağla, Lena ve Fulya, Windsurf Slalom Dünya Kupası'nda iddialı






ÇEŞME, () - PEGASUS Airlines PWA Windsurf Slalom Dünya Kupası'nın bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Çeşme Alaçatı etabında mücadele eden kadın sporcular Çağla Kubat, Lena Erdil ve Fulya Ünlü, podyuma birlikte çıkmanın hayalini kuruyor.
Dünya sıralamasında şu an 2'nci sırada yer alan Lena, 3'üncü Fulya ve 5'inci Çağla, Alaçatı etabı sonunda ilk 3 sırayı birlikte paylaşmak istiyor. Fulya Ünlü'yle birlikte antrenmanlarını uzun süredir Alaçatı'da yaptıklarını hatırlatan Çağla Kubat, "Bu durumun ikimize de büyük faydası, gelişimimize katkısı var. Evimizde derece istiyoruz" dedi.
Türkiye'ye dünya klasmanının ilk sırasında gelen Sarah Quita Offringa'yı birçok yarışta geçmeyi başaran ve bu yılın ilk ayağında birinciliği küçük farkla kaptıran Lena Erdil ise Türkiye Windsurf Ligi'nin Dünya Kupası hazırlığı için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.
Alaçatı'ya hazır geldiklerini ve ilk üçte yer alma konusunda umutlu olduğunu vurgulayan Lena, "Hayalimize ulaşmak için çok çalıştık. Gerçekleştirebilirsek Türkiye adına önemli bir başarı olur" diye konuştu. Üçlü geçen yıl aynı etabı ilk 6 sıra içinde tamamlamayı başarmıştı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.