Çanakkale'de Şüpheli Çanta Paniği

ÇANAKKALE'nin en işlek caddelerinden birine bırakılan çanta, bombalı olabileceği şüphesiyle paniğe neden oldu. Özel kıyafetli bomba imha uzmanının incelediği çantadan kıyafet ve saç kurutma makinesi çıktı. Bugün saat 11.30 sıralarında,...

13 Ekim 2014 Pazartesi 12:51
Çanakkale'de Şüpheli Çanta Paniği






Çanakkale'de Şüpheli Çanta Paniği

ÇANAKKALE'nin en işlek caddelerinden birine bırakılan çanta, bombalı olabileceği şüphesiyle paniğe neden oldu. Özel kıyafetli bomba imha uzmanının incelediği çantadan kıyafet ve saç kurutma makinesi çıktı.
Bugün saat 11.30 sıralarında, Demircioğlu Caddesi'nin Değirmenlik Sokak ile kesiştiği bir işyerinin önündeki sahipsiz çantayı görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ilk olarak çevre güvenliğini sağladı. Ardından bomba imha uzmanı çağrıldı. Çevredeki meraklı vatandaşlar da uzaklaştırıldıktan sonra bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyip dedektör ile çantaya yaklaştı. Bomba imha uzmanının fermuarını açarak içine baktığı çantadan kıyafet ve saç kurutma makinesi çıktı. Vatandaşlar ve esnaf rahat bir nefes alırken polis, kıyafetleri tekrar çantaya koyarak emniyete götürdü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.