Çocuklar uçurtma festivalinde buluştu

Hatay'da, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca "Ekranla değil akranla büyüsün çocuklar" adlı proje kapsamında çocuklara yönelik uçurtma festivali düzenlendi.

08 Mayıs 2018 Salı 23:27
Çocuklar uçurtma festivalinde buluştu






HATAY (AA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca "Ekranla değil akranla büyüsün çocuklar" adlı proje kapsamında çocuklar, uçurtma festivalinde buluştu.

İskenderun Anıt Alanı'nda gerçekleşen etkinlikte, aralarında Suriyeli çocukların da bulunduğu 500 katılımcı, birlikte uçurtma uçurdu.

Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdürü Ali Sandıkçı, etkinlikte yaptığı açıklamada, festivalle Türk ve Suriyeli çocukları kaynaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Sandıkçı, proje kapsamında çeşitli etkinlikler yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Etkinliğe, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları İl Komiteleri Türkiye Koordinatörü Muhammet Rüştü Aktaş da katıldı.

Muhabirler: Ozan Efeoğlu, Salim Taş

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.