Deniz Seki'nin 5. kattaki odasına demir parmaklık

     Erhan TEKTEN/İSTANBUL, () TUTUKLU bulunduğu cezaevinden ameliyat olmak için hastaneye yatırılan şarkıcı Deniz Seki'nin kaldığı odanın penceresine demir parmaklık takıldı. Yumurtalıklarındaki kist nedeniyle...

24 Şubat 2015 Salı 15:01
Deniz Seki'nin 5. kattaki odasına demir parmaklık






 

 

 Erhan TEKTEN/İSTANBUL, () TUTUKLU bulunduğu cezaevinden ameliyat olmak için hastaneye yatırılan şarkıcı Deniz Seki'nin kaldığı odanın penceresine demir parmaklık takıldı. Yumurtalıklarındaki kist nedeniyle dün İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Seki'nin kaldığı 5. kattaki tek kişilik odanın pencerelerine demir parmaklık takıldı.
Mahkum koğuşu uygulaması olan demir parmaklıklı odada kalan Seki'nin ne zaman ameliyat edileceği öğrenilemedi. Öte yandan üç askerin, Seki'nin kaldığı odanın kapısında nöbet tuttuğu öğrenildi.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.