DİYARBAKIR'DA CHP 17-25 ARALIK EYLEMİNDE DÜDÜK DAĞITTI

Canan ALTINTAŞ-Bayram BULUT/DİYARBAKIR,() - CHP Diyarbakır İl Başkanlığı 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasını yarın kentte düdük çalarak protesto etmek için vatandaşlara düdük dağıttı. CHP İl Başkanı Muzaffer Sayın, "Diyarbakır...

24 Aralık 2014 Çarşamba 17:28
DİYARBAKIR'DA CHP 17-25 ARALIK EYLEMİNDE DÜDÜK DAĞITTI






Canan ALTINTAŞ-Bayram BULUT/DİYARBAKIR,() - CHP Diyarbakır İl Başkanlığı 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasını yarın kentte düdük çalarak protesto etmek için vatandaşlara düdük dağıttı. CHP İl Başkanı Muzaffer Sayın, "Diyarbakır genelinde her gün saat 17.25'te vatandaşa dağıttığımız bu düdüklerle evde, arabada, sokakta sürekli bunu protesto etmek amacıyla düdük çalma eylemi başlattık. Bu eylemin Diyarbakır'a ciddi anlamda ses getireceği inancındayım" dedi.
CHP Diyarbakır İl Başkanlığı 17 Aralık'ta başlattıkları 17-25 Aralık yolsuzlukla mücadele haftası eylemleri kapsamında yarın kentte düdüklü eylem yapmaya hazırlanıyor. Kayapınar İlçesinde bir alışveriş merkezi önüne gelen İl Başkanı Muzaffer Sayın İle partililer vatandaşlara yanlarında getirdikleri düdükleri dağıttı. Düdükleri alan vatandaşları eyleme davet eden Sayın, yaklaşık 3 bin düdük dağıtacaklarını belirterek, eylemin yarın 17.25'te yapılacağını ve vatandaşların düdük çalarak eyleme katılmalarını istedi.
İl Başkanı Muzaffer Sayın, 17-25 Aralık'ı yolsuzluklarla mücadele haftası ilan ettiklerini belirterek, "Geçtiğimiz günlerde vatandaşlara hangi bakanların yolsuzluğa karıştığını sorarak bilenlere Milli Piyango bileti dağıtmıştık. Diyarbakır'dan Ankara'ya giderken uçakta bir pankart açmıştım. Bugün de tüm vatandaşları Diyarbakır genelinde her gün saat 17.25'te dağıttığımız bu düdüklerle evde, arabada, sokakta sürekli bunu protesto etmek amacıyla düdük çalma eylemi başlattık. Bu eylemin Diyarbakır'a ciddi anlamda ses getireceği inancındayım. Türkiye artık 17-25 Aralık yolsuzluk haftalarını bir daha yaşamasın. Türkiye'de var olan işsizlik, yoksulluk, o paralar buralara harcansın, çünkü dün Reza Sarraf dün bu paraları geri aldıkları gibi devletin hazinesinden de milyonlarca faizle geri aldılar. Bu Türkiye için utanç verisidir" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.