Gaziosmanpaşa'da "binanın yan yatmasına metro inşaatı neden oldu" iddiası

Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL, () GAZİOSMANPAŞA, Karadeniz Mahallesi, 1175 Sokak'ta bulunan 5 katlı bina, iddiaya göre yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey hattı arasındaki Yeni Mahalle durağındaki metro çalışmasının oluşturduğu hasar nedeniyle...

13 Haziran 2015 Cumartesi 11:39
Gaziosmanpaşa'da






Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL, () GAZİOSMANPAŞA, Karadeniz Mahallesi, 1175 Sokak'ta bulunan 5 katlı bina, iddiaya göre yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey hattı arasındaki Yeni Mahalle durağındaki metro çalışmasının oluşturduğu hasar nedeniyle saat 03.00 sıralarında büyük bir gürültüyle yan yattı. Apartman önünde park halindeki bir otomobil de çökme nedeniyle oluşan çukura düştü. Apartman sakinleri olay üzerine hemen binayı terk etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

POLİS SOKAĞI ARAÇ VE YAYA GEÇİŞİNE KAPATTI
Polis, 10 dairenin bulunduğu yan yatan apartman ile birlikte toplam 4 apartmanı boşalttı. Vatandaşlar sokağa döküldü. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yanı sıra elektrik ve doğalgaz ekipleri de gelerek kesme işlemi uyguladı.

"METRO ÇALIŞMALARINDAN OLDU" İDDİASI
Yan yatan binada oturan Fatih Kavak, görevlilerin 23.00 sıralarında gelerek inceleme yaptıklarını belirterek, "Sıkıntı olmadığını söylediler. Oturabilirsiniz dediler. Onlar gittikten sonra 03.00 gibi komşulardan çığlıklar yükseldi. Araba çukura girdi. Metro çalışmasından dolayı oldu. Çünkü daha öncede çöküntüler oluştu burada. Mecidiyeköy 'e giden metro çalışması var. Bu mahallenin altından geçiyor. 35 metre alttan geçiyor dediler ama yeni gelen arkadaşlar 15 metre alttan geçiyor dedi. Ne zaman çökecek ne zaman öleceğiz onu bekliyorduk açıkçası" diye konuştu.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.