GittiGidiyor üçüncü kez Türkiye’nin süper markası seçildi

- GittiGidiyor, 89 ülkede faaliyet gösteren İngiltere merkezli bağımsız marka değerlendirme kuruluşu Superbrands International tarafından üçüncü kez Türkiye’nin Süper Markası ödülüne layık görüldü

09 Aralık 2017 Cumartesi 10:57
GittiGidiyor üçüncü kez Türkiye’nin süper markası seçildi






İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu GittiGidiyor, 89 ülkede faaliyet gösteren İngiltere merkezli bağımsız marka değerlendirme kuruluşu Superbrands International tarafından üçüncü kez Türkiye’nin Süper Markası ödülüne layık görüldü.

E-ticaret platformundan yapılan açıklamaya göre, ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 19 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, Türkiye’nin süper markaları arasına girdi.

Platform, marka yönetimi ve pazarlaması konusunda uluslararası bağımsız bir otorite olan SuperBrands International tarafından verilen “Türkiye’nin Süper Markası” ödülünün sahibi oldu. SuperBrands Türkiye bu yılki süper markaları belirlemek için Türkiye’nin önde gelen markalarla ilişkili sivil toplum kuruluşlarının başkanlarından oluşan seçici kurulu ile çalışma yaparak markaları puanladı. Bu puanlamanın ardından dünyanın önde gelen araştırma şirketi Nielsen ile iş birliği yapıldı ve markalar halk tarafından değerlendirildi.


- "Kullanıcılarımızı mutlu etmek için çok çalışıyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen GittiGidiyor Marka İletişim Müdürü Esra Midillili Ertem, bu yıl pek çok uluslararası ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “GittiGidiyor olarak 16 yıllık geçmişimizle Türkiye’de e-ticaretin öncüsü olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle hareket etmeye çok özen gösteriyoruz. Bu süre içinde çok kıymetli ödüller aldık ve almaya da devam ediyoruz. Üçüncü kez Türkiye’nin Süper Markası ödülünü almak bizi çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Ertem, GittiGidiyor’un başarısının sırrına ilişkin şunları kaydetti:

"Bizim için başarının sırrı, içimizdeki girişimcilik ruhunu kaybetmeden her yeni güne sanki daha önce hiç ödül almamışız gibi başlamak. Son üç yıldır, Türkiye’nin en iyi işvereni ödülüyle onurlandırılan kurum kültürümüzle GittiGidiyor’da bize huzurlu ve verimli bir çalışma ortamı sunuluyor. Mutlu çalışanlar olarak bizler de kullanıcılarımızı mutlu etmek için çok çalışıyoruz. Markamızı çok seviyoruz. Bu sevgi sayesinde büyük bir motivasyonla çalışıyor ve platformumuzu kullanan herkesin GittiGidiyor’u en az bizim kadar sevip sahiplenmesini arzuluyoruz. Çalışmalarımızı bu tutkuyla sürdürüp başarımızı yeni ödüllerle taçlandırmaya devam edeceğiz."


Anahtar Kelimeler:
GittiGidiyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.