Güneydoğu Traktör'den "Tarla Tatbikatı" etkinliği

- Güneydoğu Traktör, düzenlediği etkinlikle 2 gün boyunca bölge çiftçilerine tarım ve teknolojinin bir arada sunulduğu saha deneyimleri yaşattı

08 Temmuz 2017 Cumartesi 11:55
Güneydoğu Traktör'den






İSTANBUL (AA) - Case IH Şanlıurfa bayisi Güneydoğu Traktör, düzenlediği "Tarla Tatbikatı" etkinliğinde 2 gün boyunca bölge çiftçilerine tarım ve teknolojinin bir arada sunulduğu saha deneyimleri yaşattı.

TürkTraktör'den yapılan açıklamaya göre, Case IH'in Şanlıurfa bayisi Güneydoğu Traktör, bölge çiftçilerini tarımda yaşanan yenilikleri paylaşmak üzere düzenlediği saha etkinliklerinde ağırladı.

Viranşehir ve Siverek'te düzenlenen tarla tatbikatlarına, Şanlıurfa ve çevre illerden yoğun katılım oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Güneydoğu Traktör'ün sahibi Şıhmüslüm Korkmaz, Case IH tarla tatbikatlarına gösterilen yoğun ilginin, ürünü birebir deneyimletme yaklaşımının doğruluğunu gösterdiğini bildirdi.

Tarla tatbikatlarına katılan çiftçileri Case IH'in Puma, Maxxum, Farmall, Farmall C, JXB, JX ve JXC serisi traktörleriyle Viranşehir'de 15, Siverek'te ise 50 dönümlük alanlarda bir araya getirdiklerini aktaran Korkmaz, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimiz, kendi çalışma alanları olan tarlada kendilerine sunduğumuz traktörlerin güç, performans ve yeteneklerini birebir deneyimlemekten büyük keyif alıyorlar. Deneme sürüşleri sırasında gerek değişen ihtiyaçları konusunda bize bilgi veriyor gerekse de bilgi almak istedikleri konuları bizlere danışıyorlar. Gösterilen yoğun ilginin, etkinliklerin aslında çiftçimizle bir araya gelebileceğimiz en yararlı platform olduğunun kanıtı diye düşünüyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Case IH
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.