Hastanede asansör faciasından dönüldü, 6 yaralı var

Adana'nın Seyhan ilçesinde Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ziyaretçi asansörünün düşmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

13 Kasım 2014 Perşembe 00:26
Hastanede asansör faciasından dönüldü, 6 yaralı var






Hastanede asansör faciasından dönüldü, 6 yaralı var


Asansör kazalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez yer Adana Seyhan'da bir hastane. Adana'nın Seyhan ilçesinde Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ziyaretçi asansörünün düşmesi sonucu 6 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde, içerisinde 6 kişinin bulunduğu belirtilen ziyaretçi asansörü, henüz belirlenemeyen bir nedenle ikinci kattan düştü.

Olayın ardından asansördekiler, hastanedeki görevliler ve vatandaşlar tarafından kabinden çıkarıldı.
Bazılarının ayağının kırıldığı belirlenen yaralılar, hastanenin acil servisine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirlenirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 13.11.2014 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.