İşkur Kurasında İsmi Çikan Sevindi

VAN'ın Muradiye İlçesi'nde, İşkur tarafından çeşitli kurumlarda temizlik elemanı olarak çalıştırılacakların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Van’ın Muradiye İlçesi’nde İşkur’a kayıtlı olan, ilçedeki okul...

29 Eylül 2014 Pazartesi 17:38
İşkur Kurasında İsmi Çikan Sevindi






VAN'ın Muradiye İlçesi'nde, İşkur tarafından çeşitli kurumlarda temizlik elemanı olarak çalıştırılacakların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.
Van’ın Muradiye İlçesi’nde İşkur’a kayıtlı olan, ilçedeki okul ve bazı resmi kurumlarda temizlik elemanı olarak çalıştırılmak üzere alınacak 100 kişilik kadroya 600 kişi müracaat etti. Bunun üzerine 100 kişinin belirlenmesi için noter huzurunda Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekiminde ismi çıkanlar sevinirken, ismi çıkmayanlar ise üzüntü yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.