İstanbul ve Sakarya'da aynı anda görüldü: Gizemli ışık

Gökyüzünde beliren ışık vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Kaynağı belirsiz ışık hüzmesi aynı saatlerde İstanbul ve Sakarya'da da görüldü.

26 Aralık 2017 Salı 13:54
İstanbul ve Sakarya'da aynı anda görüldü: Gizemli ışık






İstanbul ve Sakarya'da aynı anda görüldü: Gizemli ışık

İstanbul semalarında dün gece aniden beliren ışığın gizemi çözülemedi. Çok sayıda vatandaş tarafından farkedilen ışık Sakarya'da da günün konusu oldu.


Sakarya'da, gece saatlerinde, gökyüzünde oluşan ışık hüzmesi dikkat çekti. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen ışık hüzmesi, bir süre sonra gözden kayboldu.
İstanbul ve yurdun farklı illerinde, aynı saatlerde görülen ışık hüzmesi, Sakarya semalarında da gözlendi. Çevredekiler, gökyüzündeki ışık hüzmesini cep telefonlarının kameralarıyla kaydetti. Parlayan ışık hüzmesi, bir süre sonra kayboldu. Gökyüzündeki ışık hüzmesi, Sakaryalılar arasında merak uyandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.