İsviçre'de 'yüz örtülmesin' talebi

Zafer ATAMER - CENEVRE / İsviçre Ulusal Komisyonu dün akşam yaptığı toplantıda 10 hayır oyuna karşı 11 evet oyu ile, halka açık yerlerde erkek ve kadınların yüzlerini kapatmalarının yasaklanmasını istedi. Erkeklerde yüzlerini kar...

25 Nisan 2015 Cumartesi 14:23
İsviçre'de 'yüz örtülmesin' talebi






Zafer ATAMER - CENEVRE / İsviçre Ulusal Komisyonu dün akşam yaptığı toplantıda 10 hayır oyuna karşı 11 evet oyu ile, halka açık yerlerde erkek ve kadınların yüzlerini kapatmalarının yasaklanmasını istedi. Erkeklerde yüzlerini kar maskeleri ile örtmeleri; kadınların da burka ve çeşitli eşarplarla yüzlerini örtünmelerinin yasaklanması kararı, Federal Meclise gönderildi. Kararı burada vekiller verecek. Konu Federal mecliste mayıs ayının ilk haftasında görüşülecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.