İzmir'de 876 şişe sahte rakı ele geçirildi

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde metruk bir binaya operasyon düzenleyen polis, 876 şişe sahte rakı ve rakı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi, 3 kişiyi gözaltına aldı. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

08 Nisan 2015 Çarşamba 11:05
İzmir'de 876 şişe sahte rakı ele geçirildi






İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde metruk bir binaya operasyon düzenleyen polis, 876 şişe sahte rakı ve rakı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi, 3 kişiyi gözaltına aldı.
Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayraklı İlçesi'ndeki metruk bir binada sahte rakı yapıldığı yönünde ihbar alınca çalışma başlattı. Operasyon düzenleyen polis; 876 şişe sahte rakı, alkolmetre, 700 litrelik tank, 400 etiket, 400 boş şişe, toplam 90 litre saf alkol ve 500 şişe kapağı ele geçirdi. Operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.