Kazada şehit olan polisin evine Türk bayrakları asıldı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ,()- MUŞ'un Hasköy İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında şehit olan 2 polis memurundan 25 yaşındaki Cüneyt Bankur'un Elazığ'daki babasının evine Türk bayrakları asıldı. Bitlis'ten Muş Havalimanı'na...

17 Eylül 2015 Perşembe 15:11
Kazada şehit olan polisin evine Türk bayrakları asıldı






Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ,()- MUŞ'un Hasköy İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında şehit olan 2 polis memurundan 25 yaşındaki Cüneyt Bankur'un Elazığ'daki babasının evine Türk bayrakları asıldı.
Bitlis'ten Muş Havalimanı'na koruma görevi giden özel harekat polislerini taşıyan aracın TIR'la çarpıştığı kazada şehit olan 2 polis memurundan Cüneyt Bankur'un Elazığ'daki babasının evinde büyük üzüntü hakim. Haberi alır almaz ailesi Muş'a hareket ederken, yakınları şehit evine Türk bayrakları astı. Şehit polis memurunun bir kardeşinin de Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde polis olarak görev yaptığı belirtildi. Bekar olan şehit Bankur'un cenazesinin Elazığ'a getirileceği yarın düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.