Kiraladıkları otomobilleri çaldıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı

Uğur AYAZSIN/İSTANBUL, () SAHTE kimlik ve ehliyet ile kiraladıkları otomobilleri çaldığı öne sürülen 3 kişi Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. İstanbul'da araç kiralama firmalarından...

14 Ağustos 2015 Cuma 16:00
Kiraladıkları otomobilleri çaldıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı






Uğur AYAZSIN/İSTANBUL, () SAHTE kimlik ve ehliyet ile kiraladıkları otomobilleri çaldığı öne sürülen 3 kişi Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.
İstanbul'da araç kiralama firmalarından sahte kimlik ile kiraladıkları otomobilleri parçalayıp sattığı öne sürülen 3 kişi yakalandı. Şüpheliler B.G, C.H ve E.K Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından dün gece düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı. İlçe emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.