KİTAP BAĞIŞLAYANA ÜCRETSİZ HALUK LEVENT KONSERİ

İZMİT(Kocaeli),()- HALUK Levent, CHP Kocaeli İzmit İlçe Başkanlığı'nın organizasyonu ile yarın akşam İzmit'te Sabancı Kültür Merkezi'nde konser verecek. Ücretsiz olan konsere yanlarında bağış yapmak amacıyla bir kitap...

22 Aralık 2014 Pazartesi 16:48
KİTAP BAĞIŞLAYANA ÜCRETSİZ HALUK LEVENT KONSERİ






İZMİT(Kocaeli),()- HALUK Levent, CHP Kocaeli İzmit İlçe Başkanlığı'nın organizasyonu ile yarın akşam İzmit'te Sabancı Kültür Merkezi'nde konser verecek. Ücretsiz olan konsere yanlarında bağış yapmak amacıyla bir kitap getirenler girebilecek.
CHP İzmit İlçe Başkanlığı bu konseri daha fazla katılım olması için önce Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapmak istedi. Ancak salonun aynı gün bakıma alınacağı gerekçesiyle konsere izin verilmedi. Yapılan görüşmelerin ardından konserin daha küçük olan Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılması kararlaştırıldı.  CHP İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkkaya, Haluk Levent konseri için herhangi bir ücret alınmayacağını, ancak konseri beraberinde bağış olarak bir kitap getirenlerin izleyebilecegini söyledi. 
Yarın saat 18.00'de başlayacak olan bu konserden önce Beşiktaş Belediyesi Bandosu parti binası önünde saat 17.00'de konser verecek.
Bağışlanacak kitaplar tasnif edildikten sonra belirlenecek yerlere teslim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.