Kız arkadaşına AVM'de sürpriz evlenme teklifinde bulundu

TOKAT'ta yaşayan 31 yaşındaki Deniz Salman, 6 yıldan bu yana birlikte olduğu kız arkadaşı 28 yaşındaki Ezgi Aydoğdu'ya, akşam yemeği bahanesiyle gittikleri AVM'de sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Tokat Belediyesi'nde çalışan...

19 Mayıs 2015 Salı 17:06
Kız arkadaşına AVM'de sürpriz evlenme teklifinde bulundu






TOKAT'ta yaşayan 31 yaşındaki Deniz Salman, 6 yıldan bu yana birlikte olduğu kız arkadaşı 28 yaşındaki Ezgi Aydoğdu'ya, akşam yemeği bahanesiyle gittikleri AVM'de sürpriz evlenme teklifinde bulundu.
Tokat Belediyesi'nde çalışan Deniz Salman, 6 yıldan bu yana birlikte olduğu kız arkadaşı Ezgi Aydoğdu'ya sürpriz evlenme teklifinde bulunmaya karar verdi. Salman, bunun üzerine daha önce birlikte çektirdikleri fotoğrafları slayt haline getirdi. Arkadaşlarının yardımı ile birlikte kentte bulunan AVM'de sinevizyon sistemi kurdu. Ardından kız arkadaşını akşam yemeği bahanesiyle AVM'ye getirdi. AVM'de bir süre dolaşan çift daha sonra sinevizyon konulan alana geldi ve çiftin fotoğraflarının yer aldığı slayt yayınlandı. Slayt gösterisinin sonunda 'Benimle evlenir misin?' yazısını gören Ezgi Aydoğdu gözyaşlarını tutamadı. Deniz Salman, kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Ezgi Aydoğdu ise, bu teklife 'Evet' diye cevap verdi. Deniz Salman, en mutlu gününü yaşadığını belirterek, "6 yılın emeği var burada. Ezgi'nin hak ettiğini düşündüğüm için bunu gerçekleştirdim. Bu mutlu günümü Tokatlılar'la paylaşmak istedim. Allah bize güzel yıllar nasip etsin. Onun için her şey değer" dedi.
Ezgi Aydoğdu ise, çok mutlu olduğunu belirterek, "Hareketlerinden bir şeyler sezinliyordum ama evlenme teklifi değil başka bir sürpriz yapacağını bekliyordum. İstiyordum, gönlüm de vardı ama bugün olacağını tahmin etmedim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.