Kopenhag'a inen THY uçağında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı

  Faik KAPTAN - Murat ÇAKIR / İstanbul, () - İSTANBUL-New York seferini yaptığı sırada koltuklardan birinin altında sahipsiz bir fotoğraf makinesi bulunması üzerine Kopenhag Havalimanı’na inmek zorunda kalan THY uçağı, yapılan...

25 Haziran 2015 Perşembe 21:18
Kopenhag'a inen THY uçağında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı






 

Faik KAPTAN - Murat ÇAKIR / İstanbul, () - İSTANBUL-New York seferini yaptığı sırada koltuklardan birinin altında sahipsiz bir fotoğraf makinesi bulunması üzerine Kopenhag Havalimanı’na inmek zorunda kalan THY uçağı, yapılan güvenlik aramasından sonra saat 20.45’te tekrar havalandı.

TK-1 sefer sayılı Boeing 777-300ER tipi “Yıldız" adlı uçak, saat 16.45’te zorunlu olarak Kopenhag’a inmişti. Yolcuların tahliye edilmesi ve çevrede güvenlik önlemleri alınmasından sonra, uçakta ve fotoğraf makinesinde güvenlik prosedürü gereğince yapılan incelemelerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı.

Uçak, 4 saatlik gecikmenin ardından, saat 20.45'te tekrar New York'a hareket etti.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.