Malaga'dan Galatasaray'a uyarı

 Mehmet ÇİFTÇİ - MADRİD / Malaga takımından tehdit gibi açıklama. İspanyol kulübü, Galatasaray ile varılan anlaşma gereği Amrabat'ın transferinden doğan ilk ödemeyi yaptıklarını vurgulayarak Türk takımından bu transferin olduğuna...

25 Haziran 2015 Perşembe 20:50
Malaga'dan Galatasaray'a uyarı






 Mehmet ÇİFTÇİ - MADRİD /

Malaga takımından tehdit gibi açıklama. İspanyol kulübü, Galatasaray ile varılan anlaşma gereği Amrabat'ın transferinden doğan ilk ödemeyi yaptıklarını vurgulayarak Türk takımından bu transferin olduğuna dair resmi açıklama beklediklerini duyurdu. İspanyol kulübü Galatasaray'ın gün içersinde resmi açıklamaya yapmadığı taktirde haklarını arayacakları uyarısı yaptı.

Malaga külübü Genel Direktörü Vicente Casado, basına yaptıkları açıklamada Galatasaray ile Amrabat transferi için 3.5 milyon avroya anlaşmaya vardıklarını ve bu anlaşmadan doğan 1 milyon 700 bin avroluk ilk ödemenin Galatasaray Kulübü'ne transfer ettiklerini söyledi. Casado yasalar gereği Galatasaray'ın Amrabat'ın resmen Malaga külübünün olduğuna dair bir duyuru yapması gerektiğini hatırlattı. Genel Direktörü Vicente Casado, Malaga'nın tatil sonrası taraftarlarla tekrar buluşturulacağının altını çizerek, "Takıma çok önemli bir oyuncu kazandırdık" yorumu yaptı.

İspanyol basınına göre malaga Amrabat ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.