KTÜ'de köpeğe öğrenci kimlik kartı çıkarttılar

KTÜ’de bir hoca tarafından dersten çıkarılan köpeğe öğrenci kimlik kartı çıkartıldı.

08 Kasım 2016 Salı 10:44
KTÜ'de köpeğe öğrenci kimlik kartı çıkarttılar






KTÜ’de bir hoca tarafından dersten çıkarılan köpeğe öğrenci kimlik kartı çıkartıldı.

KTÜ Kanuni Kampüsü’nde öğrencilerin ”Gobi Reis” adını verdiği sevimli köpek bir öğretim görevlisi tarafından sınıftan atıldı. Olay sonrası öğrenciler de dolaşırken sorun yaşamasın diye sahipsiz hayvana öğrenci kimliği çıkarıp boynuna astı.
üç yıldır bu üniversitedeyim ve üç yıldır yaşanan en güzel şey bu okulun köpeğine öğrenci kimliği çıkartmışlar


Öğrenciler, çok sevdikleri Gobi için bir kimlik kartı çıkartarak boynuna taktılar. Diğer öğrencilerin kimliklerinden hiçbir farkı olmayan öğrenci kimliğinde Gobi’nin öğrenci numarası ve hatta okuduğu bölüm bile yazıyor.

Üniversite yerleşkesinde yaşayan onlarca evsiz köpekten birisi olan Gobi, öğrencilerle derse giriyordu. Bir hocanın Gobi’yi sınıftan dışarı çıkarması üzerine öğrenciler farklı bir yol denemeye karar verdiler ve öğrenci kimlik kartı çıkardılar...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.