Manisa Turgutlu'da vahşi cinayet: Annesinin gözü önünde kızını kesti

Manisa Turgutlu'da bugün meydana gelen cinayet duyanları dehşete düşürdü. Betül Tok adlı genç kadının evine gelen katil zanlısı Maşallah D, burada genç kadının boğazını bıçakla keserek öldürdü. Katil zanlısı anne Gülay Tok'u da yaraladı

23 Eylül 2015 Çarşamba 00:19
Manisa Turgutlu'da vahşi cinayet: Annesinin gözü önünde kızını kesti






Manisa Turgutlu'da vahşi cinayet: Annesinin gözü önünde kızını kesti

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, Maşallah D., evine gittiği 24 yaşındaki Betül Erkenci'nin çıkan tartışmada boğazını keserken, araya girmek isteyen annesi Gülay Tok'u (46) da bıçakladı. Genç kadın olay yerinde ölürken, ağır yaralanan anne hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Turgutlu Cinayet, Turgutlu haberleri, Son Dakika Turgutlu, Manisa Haberleri

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Acarlar Mahallesi Şehit Bekçi Ali Karakuzu Sokak'ta meydana geldi. 46 yaşındaki Maşallah D., annesi Gülay Tok ile birlikte yaşayan Betül Erkenci'nin evine gitti. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle Maşallah D. ile Betül Erkenci arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Maşallah D. bıçakla Erkenci'nin boğazını kesti. Kavgayı ayırmak isteyen anne Gülay Tok da bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaşanan arbedenin ardından Gülay Tok sokağa çıkarak yardım istedi. Bu sırada Maşallah D. hızla olay yerinden kaçıp izini kaybettirdi.

Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Betül Erkenci'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Gülay Tok da yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Gülay Tok'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Erkenci'nin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve mahalle sakinlerinin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan polis, kaçan zanlı Maşallah D.'yi arıyor. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.