Mariah Carey, nikah iptal edilince çılgına döndü

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Mariah Carey, iptal olan düğününde giymeyi planladığı 250 bin dolarlık gelinliğini yeni klibinin çekimlerinde yaktı.

22 Nisan 2016 Cuma 11:57
Mariah Carey, nikah iptal edilince çılgına döndü






Mariah Carey, nikah iptal edilince çılgına döndü



46 yaşındaki şarkıcı yaktığı gelinliğini Avustralyalı milyarder iş adamı nişanlısı James Packer ile Bora Bora’da yapılacak düğününde giymeyi planlıyordu.
Düğünlerinin iptal edilmesi ardından yayımlanan klipte Carey’nin gelinliğini yakması, basında ‘eski nişanlısına mesaj’ olarak yorumlandı. İddialara göre klip, çiftin ayrılmadan önce birlikte kaldıkları evde çekildi.
Çifte yakın kaynaklar James Packer'ın, ünlü şarkıcının kariyeri, özellikle TV şovu için çok harcama yaptığını belirterek "Ama Mariah yaşadıkları hayatı tüm dünyaya sergilemeyi istiyordu. Bu da James'i rahatsız etti" diye konuştu.
Ayrılığa rağmen Mariah Carey'nin James Packer tarafından kendisine hediye edilen 10 milyon dolarlık nişan yüzüğünü geri vermediği de belirtildi.

 
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.