Mhp'li Ayhan: Tehditlere Hazır Olmak İçin Tezkere Evet Dedik

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, ()- DENİZLİ'de partisinin bayramlaşma programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Türkiye'nin tehditlere karşı hazır olması gerektiğini belirterek, "Bölgede...

06 Ekim 2014 Pazartesi 19:43
Mhp'li Ayhan: Tehditlere Hazır Olmak İçin Tezkere Evet Dedik






Mhp'li Ayhan: Tehditlere Hazır Olmak İçin Tezkere Evet Dedik

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, ()- DENİZLİ'de partisinin bayramlaşma programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Türkiye'nin tehditlere karşı hazır olması gerektiğini belirterek, "Bölgede uygulanan yanlış dış pozisyon almaların sonucu oluşan belaların def edilmesi gerekiyor. Telafisi güç olaylara karşı güç durumda kalmamak ve güvenliğimizin sağlanması için tezkereye evet dedik" dedi.

MHP Denizli İl Teşkilatı Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenledi. İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Ferudun Ünal, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Törende konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, TBMM'den geçen Irak ve Suriye tezkeresine milli güvenliğe gelecek tehditlere hazırlıklı olmak amacıyla evet dediklerini söyledi.

İslam coğrafyasının buruk bir bayram sevinci yaşadığını dile getiren Ayhan, "İslam coğrafyası kan ve revan içinde. Kardeş kanı akıyor, mazlum milletler daha önce çözülememiş, eksik kalmış, yarım bırakılmış hesapların çözüm sahası olarak bu alanda birbiriyle uğraşıyorlar. Bu coğrafyada ortak akıl kaybolmuş, bu coğrafyada acılar içinde insanlarımız kıvranıyor" dedi.

Bölgedeki gelişmelerin siyasi, ekonomik, askeri, hukuki sonuçları ve tarafları olacağını kaydeden Ayhan, "Burada da milli güvenliğimize gelecek tehditlere hazırlıklı olmak amacıyla tezkereye evet dedik. Bölgede uygulanan yanlış dış pozisyon almaların sonucu oluşan belaların def edilmesi gerekiyor. Telafisi güç olaylara karşı güç durumda kalmamak ve güvenliğimizin sağlanması için bu olaya evet dedik. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin güçlü kılınması, sınır güvenliğinin sağlanması, güvenlik koridorunun oluşturulması, sınır güvenliğinin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından karşılanması mutlaka gereklidir" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.