O Teknenin Kaptanı Toprağa Verildi

İbrahim AKTÜRK /İSTANBUL,() 24 kişinin öldüğü, 13 kişinin de kaybolduğu Rumeli Feneri açıklarında batan teknenin kaptanı olduğu iddia edilen Cem Gök'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim...

06 Kasım 2014 Perşembe 16:35
O Teknenin Kaptanı Toprağa Verildi






İbrahim AKTÜRK /İSTANBUL,() 24 kişinin öldüğü, 13 kişinin de kaybolduğu Rumeli Feneri açıklarında batan teknenin kaptanı olduğu iddia edilen Cem Gök'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Gök'ün cenaze namazı Gazi Cemevi'nde kılındı. Cenazede taziyeleri kabul eden Gök'ün kardeşi Güney Gök, ağabeyinin tekne kullandığını bilmediğini, gerçekte "taksi şoförü" olduğunu söyledi.
Ağabeyinin amatör kaptan bile olmadığını belirten Gök, “Kerem denilen arkadaşı o gün arayıp kendisini evden alıyor ve bir daha da kendisinden haber alınamıyor. Kayıp ilanı verdik. Polisin araması sonucu haberi aldık. Kendisi taksicidir. Hiç kaptanlık yapmadı. Hayatını denizde boğularak kaybetti" diye konuştu.

“HİÇ TEKNEYLE GEZDİĞİNİ GÖRMEDİM"
Basın mensuplarının, "Ağabeyiniz tekne kullanabiliyor muydu, neden kabul etmiş olabilir?" sorusuna Güney Gök, “Yolda yürür, bisiklet ve araba kullanır. Denize gider, yüzmeyi bilir. Şu ana kadar hiç tekneyle gittiğini, gezdiğini görmedim. Bu işi, abimin arkadaşı Kerem ile bağlantısı varsa, o biliyordur. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. Bazı medya organlarında kaptanın kredi borçları olduğu ve bu yüzden kabul ettiği yönünde haberler var. Böyle bir ihtimal vermiyorum. Çünkü böyle bir ihtiyacı yoktu" dedi.
Cenaze namazının ardından, Gök'ün cenazesi Sultangazi'deki Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 (FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.