Palandöken Belediyesi'nden şehit Astsubay Aydemir'in ailesine ev

Kerim BURUCU/ERZURUM, () - ERZURUM'da Merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın başkanlığında toplanan belediye meclisi, Diyarbakır'ın Lice'de terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş...

07 Eylül 2015 Pazartesi 13:47
Palandöken Belediyesi'nden şehit Astsubay Aydemir'in ailesine ev






Kerim BURUCU/ERZURUM, () - ERZURUM'da Merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın başkanlığında toplanan belediye meclisi, Diyarbakır'ın Lice'de terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesine ev alınmasına kararı verdi.
Lice'de geçen 19 Ağustos günü PKK'lı teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erzurumlu Metin Aydemir'in ailesine ev alınması ile ilgili karar, Palandöken Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle alındı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2011 yılında da Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerce düzenlen saldırıda şehit düşen 24 Mehmetçik'ten biri olan Erzurumlu Piyade Onbaşı Mesut Kazanç'ın ailesine de Palandöken İlçesi Konaklı Mahallesi'nde meclis kararıyla ev alınarak hediye edildiğini anımsattı. Başkan Orhan Bulutlar şunları söyledi:
"Bu cennet vatanı hainlere karşı savunarak canlarını veren şehitlerimizden sadece biri olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir kardeşimizin geride bıraktığı ailesine sahip çıkmayı istedik. Emanetlerini koruma ve onların başımızın tacı olduğunu gösterme adına şehidimizin ailesine bir ev alma düşüncemizi meclisimizin oy birliği ile aldığı kararla yasallaştırdık. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Palandöken Belediyesi olarak şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Şehidimizin ailesine alınacak ev hayırlı uğurlu olsun." 
Şehit Metin Aydemir'in babası Taha Tahsin Aydemir, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve meclis üyelerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.