Şanlıurfa’da en çok kitap okuyan 25 öğrenciye çeyrek altın verilecek

Ömer PINAR / ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yerel bir gazete tarafından, okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması amacıyla 25 okulda en çok kitap okuyan 25 öğrenciye çeyrek altın dağıtılacak. Şanlıurfa’da...

06 Mart 2015 Cuma 16:54
Şanlıurfa’da en çok kitap okuyan 25 öğrenciye çeyrek altın verilecek






Ömer PINAR / ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yerel bir gazete tarafından, okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması amacıyla 25 okulda en çok kitap okuyan 25 öğrenciye çeyrek altın dağıtılacak.
Şanlıurfa’da yayımlanan yerel Urfanatik gazetesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü, kentteki 25 okulda en çok kitap okuduğu saptanan 25 öğrenciye çeyrek altın verileceği açıkladı. Yerel gazete tarafından her ay 3 düzenli okuyucusuna altın verilmesine ilişkin törene katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, kampanyanın 25 okulda yaygınlaştırılacağını belirterek, "25 okulda 25 öğrenciye çeyrek altın vereceğiz. Böylece okuma alışkanlığını bu şekilde ödüllendirmeler ile yaygınlaştırmış olacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.