Şanlıurfa'da husumetli aileler barıştırıldı

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () – ŞANLIURFA’da, iki grup arasında çıkan kavgada bir kişinin ölmesinin ardından aralarında husumet oluşan 2 aile, bağımsız milletvekili adayı Mehmet Fatih Bucak’ın girişimiyle barıştırıldı. 7...

07 Mayıs 2015 Perşembe 15:33
Şanlıurfa'da husumetli aileler barıştırıldı






Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () – ŞANLIURFA’da, iki grup arasında çıkan kavgada bir kişinin ölmesinin ardından aralarında husumet oluşan 2 aile, bağımsız milletvekili adayı Mehmet Fatih Bucak’ın girişimiyle barıştırıldı.
7 ay önce Atatürk Bulvarı üzerinde iki grup arasında çıkan kavgada ateşlenen tabanca, olay yerinde geçen 33 yaşındaki Kemal Bereket'e isabet etti ve yaşamını yitirdi. Bunun üzerine yaşamını yitiren Bereket'in yakınları ile olayın şüphelisi olan Cici ailesinin yakınları arasında husumet başladı.
Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Mehmet Fatih Bucak, husumetli ailelerin barışması için bir süre önce çalışma başlattı. Bucak'ın görüşerek ikna etmesinin ardından 2 ailenin kabul etmesi üzerine bugün barış yemeği düzenlendi. Kent merkezindeki bir lokantada düzenlenen barış yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ile husumetli ailelerin fertleri katıldı. Duaların edildiği törende her iki aileyi temsilen Lami Bereket ile Yusuf Cici tokalaşarak barıştıklarını ilan etti.
İki aileyi barışmaya ikna eden bağımsız milletvekili adayı Mehmet Fatih Bucak, husumet ve kan davalarının sona ermesine katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.